Ga naar hoofdinhoud
Over mij!

Leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen en wat meer over mij wilt weten. Ik ben Richard Nell en in 2012 startte ik mijn eigen autorijschool. Dit doe ik nog steeds met veel plezier, alleen door rug klachten heb ik besloten om vanaf 2022 de rijschool te gaan combineren met mijn passie voor fotografie. Mijn passie voor fotografie is al heel wat jaren geleden begonnen. Mijn eerste camera was een Canon instapmodel en daar wilde ik vooral veel dieren mee
vastleggen. Uiteindelijk vond ik meer plezier in het vastleggen van mooie zonsopkomsten of ondergangen. Deze foto’s maak ik nog steeds en zijn te koop in de webshop op de site. Met een aantal van deze foto’s heb ik meerdere keren in het tijdschrift van Zoom.nl gestaan. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen te portretteren. Naast deze portretten of een landschap beelden, krijg ik ook soms ook hele bijzondere opdrachten binnen, zoals het fotograferen van een custom bike.

Verder ben ik begin 2022 ook begonnen als docent voor de basiscursus fotografie bij De Rooij fotografie. Ik vind het leuk om de kennis die ik heb over fotografie te delen met mensen.

Veel kijk plezier,

Richard Nell

Back To Top