Over mij

 

Leuk dat je een kijkje neemt op de website.

Hier vind je foto’s die ik gemaakt heb. Deze hobby is begonnen toen begin van het jaar 2020 de corona crisis uitbrak. Fotograferen vond ik altijd al leuk. Alleen vond ik het zonde om een goede en dure camera aan te schaffen. In 2019 ben ik 3 weken naar Canada geweest en daar is eigenlijk het fotografie virus echt door gedrongen tot mij. Voor deze vakantie had ik namelijk een mooie dure camera gekocht.

Door de corona kon ik niet aan het werk en ben ik elke ochtend op tijd het bedje uitgegaan om een mooie foto te maken van de zonsopkomst. Niet alleen maakte ik foto’s van Warmond of Teylingen uiteindelijk ging ik het hele land door. Deze foto’s ben ik gaan delen op de sociale kanalen ( fb, insta ) Hier kreeg ik veel reacties op. Dit heeft mij aan het denken gezet.

Oktober 2020 heb ik Richard Nell fotografie als handelsnaam toegevoegd bij de kvk. Zo kan ik niet alleen mijn foto’s laten zien maar nu ook verkopen. Hier was namelijk best wel wat vraag naar.

Dus kijk rustig even rond op de webshop en zie je iets wat bij jou op de muur past dan kan je dit bestellen op verschillende soorten materiaal zoals forex, acrylaat of dibond.

Heb je vragen over een foto of andere zaken dan kun je die altijd even naar mij mailen.

Veel kijk plezier,

Richard Nell