Ga naar hoofdinhoud

Fototrip Luxemburg

Vandaag neem ik jullie mee op reis. Mijn eerste foto reis(je). De reis gaat naar Luxemburg, naar Mullerthal.  Het gebied wat ook wel klein Zwitserland genoemd wordt.

Vrijdag 29 oktober vertrek ik na een werkdag richting Luxemburg. Hier kom ik 21:30 uur aan bij Hotel Perekop. Ik ga op tijd naar bed want morgen wil ik rond 8 uur aan het ontbijt zitten en half 9 bij de eerste locatie zijn.
De wekker ging om 07:00 (veel te vroeg) maar ik wilde even checken of ik de locaties die ik in gedachten had wel goed had opgeschreven want de afgelopen tijd ben ik op zoek gegaan naar verschillende locaties in Luxemburg om de herfstkleuren te fotograferen.
Dag 1 stonden 2 dingen op de planning. Een waterval en een rots waar je van bovenaf kan fotograferen.
Vooraf gaven de weersvoorspellingen geen mooie dag aan. Alleen maar regen. Hier baalde ik behoorlijk van.  Meestal als het regent blijven de camera en ik lekker binnen maar hallo, ik was niet voor niets naar Luxemburg gekomen!
Bepakt met een beschermhoes voor de camera ging ik op pad. De herfstkleuren waren fantastisch, misschien kwam de kleur nog meer tot zijn recht in de regen want ondanks de regen was het een dag om van te genieten!
Rond 16:30 uur kwam ik in het hotel. Na een warme douche en een hapje eten, bekeek ik nog even wat beelden van die dag en ging ik lekker slapen.

Dag 2, vandaag geen regen maar wel bewolking. Vlakbij het hotel waar ik verbleef had ik een mooie locatie gevonden om te fotograferen. Ondanks dat ik een heel ander beeld voor ogen had ben ik toch blij met deze foto. Ik had graag een mooie gekleurde zonsopkomst gehad maar er hingen laag hangende wolken in het dal. Ik ben na deze locatie even wat gaan ontbijten en heb daarna  nog een aantal plekken gefotografeerd voordat ik om 12 uur richting huis reed. Ik ben benieuwd wat jullie van de beelden vinden. Wat vinden jullie van de kleuren? En krijgen jullie er echt een herfst gevoel bij? Laat je een berichtje achter! Tot snel

Minimalisatie aan de muur.

Op weg naar de kleuren.

Wandel naar de herfstkleur.

Mist onderweg.

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top