Ga naar hoofdinhoud

Mist zwart-wit of kleur?

Eigenlijk heb ik een hekel aan mist. De wereld lijkt zo klein. Zelfs met mist zie je soms mensen zonder licht rijden, ze zijn bijna niet te zien. Maar fotografie heeft mij een andere kijk op mist gegeven. Een foto in de mist stond voor mij al even in de planning. Het liefst zou ik dan het bos in gaan om daar een mooie foto te maken maar helaas had ik daar te weinig tijd voor. Het volgende plekje op het verlanglijstje was om vanaf een steiger een foto te maken. Waar je normaal de overkant ziet, kan je dit nu door de mist natuurlijk niet zien, wat toch wel een mooi effect geeft. Persoonlijk vind ik de foto nu veel rustiger maar toch ook wel uitdagend, want wat zit er achter de mist? Alleen dan de volgende lastige keuze, vind ik de foto mooier in kleur of in zwart-wit? Wat vind jij mooier, kleur of zwart-wit?

Kleur

 

Zwart-wit

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top